VMV Supermarket by cityscape architects, Sofia – Bulgaria

The project is a reconstruction of an old existing building. The main idea of this reconstruction was to provide a high quality customer experience. The elevations are recovered with custom made concrete panels with pictograms engraved in the concrete. The organization of the main space follows the standards of comfort and liberty of the individual choice. The interior is designed to serve the needs of the customer. Due to the modest internal height most of the installations are visible. Fragmented suspended ceilings and powerful hanging elements help for better orientation in the hall and mark the most tempting products group. Décor is minimized and it reveals the abundance of products. All grey shades are refreshed by warm wood. A sparkling white is delicately used in the interior for additional brilliance.

Designed by cityscape architects

Banner_frasco-suscripcion-800x250

 

Please enter your comment!
Please enter your name here