Pinko boutique by Studio Matteo Colla, Beijing – China

This shop, designed for Pinko, is located at the Beijing Oriental Plaza Mall. The retail space is conceived as a single open room which is divided into two spaces by a decorated bronze mirror portal. A great central accessories freewall is the shop focal point and also separates the retail space from technical spaces and storage area.

The shop window is delimited by a double-track where perforated metal panels can slide changing the visual perception of space, both from inside and outside the store. Even the mirrors panels placed in front of the freewalls can slide on a rail. The lighting system is designed to emphasize all the materials and to make the space bright and homogeneous.

Designed by Studio Matteo Colla
Photography by Alan Grillo Spina

Banner_frasco-suscripcion-800x250

 

Fuente: retaildesignblog.net

 

Please enter your comment!
Please enter your name here